Frissen Fejérből

2022.01.10. 11:08

Időszakos lezárás lesz a 7-8-as főút elkerülő szakaszán, Polgárdi és Fehérvár között

A Budapest-Balaton (BUBA) kerékpárút 15,7 km hosszú Székesfehérvár és Polgárdi közötti szakaszán a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a Reaszfalt Kft. kivitelezésében a kerékpárút székesfehérvári szakaszán a 7-8. sz. elkerülő út felett a 7. sz. főút felüljárója mellett kerékpáros felüljáró épül.

nif.hu

Forrás: nif.hu

A munkálatok miatt várhatóan január 13., csütörtök 20:00-tól január 14., péntek 5:00-ig, illetve időjárás függvényében január 17., hétfő 20:00-tól január 18., kedd 5:00-ig az esti-éjszakai órákban rendkívüli forgalmi körülményekre lehet számítani.

A Székesfehérvár elkerülő út – a 7. sz. főút csomópontjának környezetében – a kerékpáros felüljáró hídgerendák daruzási munkálatainak idejére időszakosan, alkalmanként maximum 5 percre, mindkét irányból rendőri közreműködéssel teljesen lezárásra kerül. Az áthaladásra ezen időszakos lezárások alatt közlekedés-, és munkabiztonsági okokból egyik irányban sem lesz lehetőség, a járművezetőknek az egyes daruzási feladatok elvégzéséig (alkalmanként maximum 5 percet) várakozniuk kell - tájékoztat a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Kérik a közlekedők szíves megértését és türelmét az esti-éjszakai órákban a daruzási munkák miatt bekövetkező torlódások, szükséges várakozások idejére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában