Frissen Fejérből

2021.11.05. 07:05

Az Alföldön jártak a Fejér Megyei Adóigazgatási Nyugdíjas Klub tagjai

Ősszel varázslatossá válnak az erdőink, kirándulóhelyeink, remek kikapcsolódást jelentenek minden korosztály számára. A Fejér Megyei Adóigazgatási Nyugdíjas Klub tagjai az Alföldön jártak.

FMH

Kiskunmajsán is jártak a klub tagjai

Fotó: Fekete Lászlóné

A klub tagjai először Soltvadkertre látogattak, ahol sétát tettek a helyi tanösvényen. Ezt követően Kiskunmajsa nevezetességeivel ismerkedtek meg, ahol a fürdőbe is ellátogattak.

– Másnap Ópusztaszeren, a Nemzeti Történelmi Emlékparkban megnéztük a Feszty-körképet, illetve a kolostor romjait is megtekintettük – mondta lapunknak Fekete Lászlóné klubelnök, aki kiemelte, a fehérvári önkormányzat pályázati támogatásának köszönhetően szervezhették meg a kirándulást.

Szankon a kézműves konyakmeggy gyártásába is betekintettek, végül Kalocsa nevezetességeivel ismerkedtek, majd eleget tettek Kalocsára költözött klubtársuk meghívásának. Záróprogramként Hajós településen megtekintették a gyönyörű barokk kastélyt, majd a pincefalu egy részét járták be, s borkóstolással búcsúztak az Alföldtől.

A háromnapos, gazdag és élménydús programok során élvezhették az igazi őszi „vén­asszonyok” nyarát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában