Frissen Fejérből

2021.11.22. 16:49

A terápia folytatására vár a ladányi Vanessza

Veres­pey Vanessza gyógyulása érdekében újabb jótékonysági sütivásárt tartottak a településen. Közben az immunterápia folytatására vár a lány.

Siki Szabolcs

Vanessza és édesapja: együtt küzdenek a gyógyulásért

Forrás: Család

A leukémiában szenvedő Verespey Vanessza számára egy tiszta­szoba kialakítására gyűjtenek, ugyanis a szükséges csont­velő-transzplantációs műtétet követően ilyen körülmények között lehet majd csak eredményes a felépülés.

 

Amint arról beszámoltunk, a csontvelő-transzplantáció előszobájának számító immunterápia elkezdődött, de Vanessza elkapta a koronavírust, közel egy hónapot töltött a Covid-osztályon. Augusztus 3-án megkapta a sorban következő immunterápiát, hátra van még két-három ilyen kezelés, ám ezek egyelőre engedélyeztetésre várnak, és a kezelőorvos még nem szólt, hogy megvan az engedély. Ha minden rendben megy, a kezelések után már csak a megfelelő csontvelő­donort kell megtalálni valahol a világban.

 Vanessza és édesapja: együtt küzdenek a gyógyulásért Fotó: Család

Az előzőleg összegyűjtött összegből Vanesszáék már megvásárolták a tisztaszobába kerülő bútorokat és a mosó-szárító gépet is. Szükség lesz még légtisztítóra, illetve laminált parkettára, aminek a beszerzése még hátra van.

 

A legutóbbi jótékonysági sütivásár délelőttjén újabb 210 ezer forintnyi összeg gyűlt össze a segítő szándékú embereknek köszönhetően!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában