Frissen Fejérből

2021.11.17. 08:00

A mai vezetőképzésnek már alapja a stratégia

Kedden este a Mathias Corvinus Collegium (MCC) Székesfehérvári Képzési Központ szervezésében előadást hallhattak az érdeklődők megyeháza dísztermében.

Palocsai Jenő

Porkoláb Imre ezredes elsősorban katona, aki még a Pentagonban is képviseli hazánkat

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A változás ereje: Hogyan fejlődjünk kiszámíthatatlan környezeti viszonyok között? címmel tartott előadást Porkoláb Imre. Az MCC vezetőképző igazgatója elsősorban a kiégés elkerülésének módszereiről és a csúcsteljesítmény fenntartásának lehetőségeiről beszélt. Nemcsak elméleti ismertetőt tartott a szakember, hanem innovatív döntéshozatali és szervezetfejlesztési módszereket is bemutatott.

Porkoláb Imre ezredes elsősorban katona, aki még a Pentagonban is képviseli hazánkat
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A dinamikusan változó környezet legfontosabb összetevői a technológiai fejlődés és annak az emberi viselkedésre, valamint gondolkodásra és döntéshozatalra gyakorolt hatása, amely folyamatos változást indukál a vállalati környezetben. Az est házigazdája Östör Annamária volt, az MCC székesfehérvári képviseletének vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában