Frissen Fejérből

2021.10.19. 07:05

Szerdán szállítja a kőzúzalékot a temetőkbe a Városgondnokság

A sírhelyek rendbe tétele céljából lakossági felhasználásra idén is szállít kőzúzalékot a Városgondnokság a temetőkertekbe. A kiszállítások október 20-án történnek a temetőkertekbe. Mintegy 40 köbméter kőzúzalékot szállítanak a nyolc önkormányzati kezelésében lévő temetőbe, melyből bárki vihet a sírhelyekhez.

városgondnokság

Karancslapujtõ, 2015. november 1. Egy fekete ruhás nõ ül egy sírnál mindenszentek napján a karancslapujtõi temetõben 2015. november 1-jén. MTI Fotó: Komka Péter

Fotó: MTI

Székesfehérvár Városgondnoksága a megemlékezések nyugodt, békés, kegyelet teljes lebonyolítása érdekében több intézkedést is hozott, melyek az önkormányzat tulajdonában lévő temetőkertekre vonatkoznak. A Béla úti köztemetőbe, a Csutora temetőbe, a Hosszú temetőbe, a Szedreskerti temetőbe, a Fecskeparti temetőbe, a Sóstói rk. temetőbe, a Börgöndpusztai temetőbe és a Kisfaludi temetőbe szállítanak kőzúzalékot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában