Frissen Fejérből

2021.10.20. 08:00

Molnár Krisztián szerint fontos a kapcsolattartás az emberekkel

Kedden az országjárás keretén belül sajtótájékoztatót tartottak a településen, melyen a Fe­jér Megyei Közgyűlés elnöke, Molnár Krisztián mellett felszólalt az országgyűlési képviselő és szóvivő Nacsa Lőrinc is.

Déri Brenda

Sajtótájékoztatót tartott Molnár Krisztián, Nacsa Lőrinc és Molnár Tibor az iváncsai polgármesteri hivatalban

Fotó: Déri Brenda / Fejér Megyei Hírlap

A közgyűlés elnöke elmondta, hogy számára fontos az emberekkel való folyamatos és közvetlen kapcsolattartás, éppen ennek okán vannak Iváncsán.

– A mai fórum azért jött létre, hogy az aktuális kérdéseket meg tudjuk vitatni a választópolgárokkal. Nacsa Lőrinc személyében olyasvalakivel társaloghatunk, aki igen jártas a hazai politikában. Tőle fogunk most tájékoztatást kérni a jelenlegi politikai helyzetről és az előttünk álló közös feladatokról. Emellett nem titkolt célunk, hogy a közéleti élet is újjászerveződjön a térségben. Kilátásban van, hogy Polgári esték néven havi rendszerességgel fogunk Nacsa Lőrinchez hasonló országos ismertséggel bíró szakembereket, politikusokat meghívni a beszélgetéshez – fogalmazott Molnár Krisztián. Az országgyűlési képviselő az elmondottakhoz hozzáfűzte, hogy mi a Fidesz–KDNP célja az országjárással.

– Azért vagyunk itt, hogy beszélgessünk a múltról, a jelenről és nem mellesleg a jövőről. Azt látjuk, hogy egész Fejérben rengeteg beruházás folyt vagy van éppen folyamatban. Ezek mind azt bizonyítják, hogy van mit megvédenünk. Ugyanekkor van is mit veszítenünk. Célozzuk meg a fejlődés útját és ne tekintsünk vissza azokba a baloldali időkbe, amikor az embereknek csak rosszabb volt – mondta Nacsa.

Sajtótájékoztatót tartott Molnár Krisztián, Nacsa Lőrinc és Molnár Tibor az iváncsai polgármesteri hivatalban
Fotó: Déri Brenda / Fejér Megyei Hírlap

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában