Frissen Fejérből

2021.10.19. 18:00

Ingyenes és izgalmas esemény fogyatékossággal élőknek

Az iGenerációért Egyesület „Mozdulj Közép-Dunántúl!” címmel integrált sportnapot szervez fogyatékossággal élők számára október 21-én 13 és 16 óra között Székesfehérváron, a Bugát Pál Technikumban.

S. Töttő Rita

Az eseményre a tornateremben kerül sor, ahol teljesen ingyenes és izgalmas programok várják a résztvevőket – egy kérésük van a szervezőknek, árulta el a feol.hu-nak Pletser Ádám: regisztráljanak az eseményre. 13 órától a Polgárdi Iparkodók táncbemutatójával kezdődik a program, de itt lesz a Látássérültek Regionális Közhasznú Egyesülete, továbbá a SINOSZ Fejér Megyei Szervezete is, melyek játékos érzékenyítőt tartanak. Lesz kerekesszékes curling sportági bemutató, „trükkös„ bringa, egészségügyi mérések, közös sportmozgások, szenior örömtánc, találkozhatnak a résztvevők a MOL Fehérvár FC, valamint az Arany János EGYMI honvédelmi szakkörének játékos foglalkozásaival is. Mindemellett eljön az eseményre Lengyel Zsófia, székesfehérvári látássérült hölgy, aki arról mesél, hogyan él együtt a sérülésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában