Frissen Fejérből

2021.10.22. 07:20

Hatodik alkalommal rendezik meg a Jung József emléktornát Szabadbattyánban

A Jung József labdarúgó emléktornát az idén hatodik alkalommal rendezi meg a sportklub október 23-án, szombaton 10 órától a sportpályán.

V. Varga József

Az emléktornán Jung Józsefre emlékeznek

Fotó: V. Varga József / FMH-archív

A megnyitót követően az utánpótlás torna 10 óra 30-tól veszi kezdetét, az eredményhirdetést, a díjak és a vándorkupa átadását a szervezők déli 12 órára időzítették. Az emléktornán játékosok, edzők, sportvezetők és sportbarátok emlékeznek a helyi kötődésű, országosan elismert egykori edzőre, s koszorút helyeznek el a sírjánál. Az öregfiúk mérkőzése 13 óra 30-kor kezdődik.

Az emléktornán Jung Józsefre emlékeznek
Fotó: V. Varga József / FMH-archív

Jung József 2015 májusában váratlanul hunyt el, 66 éves volt. Edzői pályafutását Szabadbattyánban kezdte, majd a MÁV Előre, a Videoton (30 éven át) és a Dunaújváros következett. Olyan játékosokat nevelt ki, mint Bekő Balázs, Simek Péter, Báló Tamás vagy Csehi Tamás. Újvárosból ment nyugdíjba, utána visszatért szülőfalujába, ahol gyerekekkel foglalkozott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában