Frissen Fejérből

2021.09.16. 10:06

Emberségből jeles – Nemcsak a sérült kisfiú kezét, hanem a lelkét is ápolta a két Fejér megyei mentős

Nemrég történt az eset, amikor egy Fejér megyei kisfiú rollerezés közben elesett és nyílt törést szenvedett. El sem tudjuk képzelni mekkora fájdalmat érezhetett és mennyire megijedhetett, egészen addig, amíg meg nem érkeztek a hősök, akik jelen esetben két mentős férfi voltak, akik türelemmel, odaadással és egy kis humorral nyugtatták meg a kisfiút.

feol.hu

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A szülő ijedtség ilyenkor természetes, így akkor az apukának nem volt alkalma megköszönni a mentős srácoknak, hogy ilyen szívvel-lélekkel segítettek kisfiának. Ezért a közösségi médiát hívta segítségül és az Országos Mentőszolgálat oldalán nyílt levélen keresztül számolt be a történtekről és fejezte ki köszönetét a mentősöknek. A bejegyzésből azt is megtudtuk, hogy a kisfiú már túl van a műtéten, és otthon lábadozik, hamarosan könnyített gipszet kap majd. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki, a mentősöknek pedig ismételten csak azt tudjuk mondani: köszönjük, hogy vagytok!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában