Frissen Fejérből

2021.08.13. 16:27

Scooter jött, látott és győzött (videó)

Fergetegesre sikeredett a csütörtök este az EFOTT fesztiválon, Sukorón.

feol.hu

Fotó: feol.hu

Kedden és szerdán sem volt semmi a buli, de csütörtök este minden a feje tetejére állt a techno koronázatlan királyától, a Scootertől. Az 1990-es évek elején alakult német együttes töretlen népszerűségnek örvend, és nem csak a fiatalok körében. Az első számú nagyszínpadon fellépő banda nemcsak a háttértáncosokat dolgoztatta meg, de a nézőtér minden egyes tagját is. Gyermektől az idősekig, fiúktól a lányokig mindenki egy emberként tombolt a ritmusra a koncerten. Ezt átélni a közönség soraiban önmagában lenyűgöző volt, és akkor még nem is említettük az óriási látványtechnikát, ami végigkísérte a koncertet. Egyértelműen a nap (vagyis az éjszaka) csúcspontja volt, összehozott mindenkit! H.P. Baxxter két zeneszám között árulta el a közönségnek, hogy mennyire örül, amiért újra színpadon állhat.

Bizonyára az estére sokat rátett a hangulatot megalapozó Bagossy Brothers Company előadása is. Koncertjüket egyébként jeltolmács tette élvezhetővé a siketek számára. Józsa Kata végigtáncolt minden dalt, fantasztikus átéléssel.

Mikor Baxxter a színpadra lépett, a közönség majd megőrült:

 

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.feol.hu/wp-content/uploads/2021/08/8862497Scooterbevonul.mp4"][/video]

Nem spóroltak sem a hangulattal, sem a látvánnyal:

 

[video width="1920" height="1080" mp4="https://www.feol.hu/wp-content/uploads/2021/08/8862689scootermasodikrovid.mp4"][/video]

A buli ezzel nem ért véget, sőt! Most keményít be igazán a fesztivál. A pénteki napon olyan zenekarok vonulnak fel, mint a Wellhello, a Halott Pénz, de a mai napon szórakoztatja majd a többgenerációs blueslegenda, Horváth Charlie is a nagyérdeműt. Itt lesz még a Kiscsillag, Ganxsta Zolee és a Sub Bass Monster, valamint a búcsú turnéján lévő Intim Torna Illegál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában