Frissen Fejérből

2021.08.25. 08:21

Amikor centiken múlik a frontális karambol – Se kanyar, se záróvonal nem zavarta ezeket a sofőröket (videó)

Újabb két olyan előzés látott napvilágot az interneten, amitől szó szerint megáll az ember lélegzete. Vajon mit érezhettek a sofőrök, amikor szó szerint centiken múlt az életük?

feol.hu

Sajnos még mindig nagyon sok a felelőtlen autós az utakon, akik semmire nem gondolva kezdenek bele hajmeresztő előzésekbe. Itt már nem apró szabálytalanságról van szó, hiszen életek forognak kockán egy-egy ilyen esetnél és lehet, hogy a vétlen sofőr mögött éppen a gyermeki ülnek.

Az alábbi videóban két esetet láthatunk, amikor centiken múlt a tragédia, ráadásul az egyik eset megyénkben, Csákberény közelében történt. A busz mellett egyszer csak feltűnik a fehér autós, aki jól láthatóan a kanyarban kezdte meg az előzést, a cél valószínűleg az volt, hogy a busz elé kerüljön a sor elejére, de ez nem jött össze, és még a motorosnak is le kellett húzódnia, hogy ne baleset legyen a vége. A másik eset ugyan nem megyei történet, de az is egészen elképesztő. A szituáció ugyanaz, előzés kanyarban csak itt kamion van a busz helyett, no meg záróvonal, ha valaki esetleg nem tudná, hogy kanyarban nem előzünk, de úgy látszik ennek a sofőrnek semmi nem számított. A tragédia szintén centiken múlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában