Csak úgy ragyogott a kamera előtt

2024.05.16. 18:00

Gáfor Vivien: Szeretnék ott lenni a Tündérszépek döntőjében! (videóval!)

Egyszer már elindult a bicskei édesanya a szépségversenyen, csütörtökön pedig újra belevágott a nagy kalandba. Célja egyértelmű: ott szeretne lenni a Tündérszépek országos döntőjében megyénket képviselve.

Kecskés Zoltán

Gáfor Vivien szívdöglesztő volt a kamera előtt.

Fotó: Bagotai Zsanett

– Azért jelentkeztem 2022 után ismét, mert szerettem volna újra megpróbálni, hogy bekerüljek a legcsinosabb hölgyek közé. Néhány évvel ezelőtt Fejér öt legszebbje között voltam, így csupán egy hajszállal maradtam le a fináléról. Most pedig igyekszem megtenni a következő, ám legfontosabb lépést – mondta fülig érő mosollyal az arcán Gáfor Vivien, aki szemmel láthatóan duzzadt az energiától és az önbizalomtól a fotózást megelőzően. Hozzátette, már pontosan tudja mi kell ahhoz, hogy mindezt elérje.

– Úgy gondolom számít, hogy már másodszor jövök el hozzátok! Pontosan tudom mire számíthatok  és mi vár rám a következő időszakban. Igyekeztem a legjobb formámat hozni, hogy az olvasók tetszését és bizalmát is elnyerhessem. Természetesen számítok a családom, barátaim és ismerőseim szavazatára is, hogy elérjem a célomat. Számomra Fejér megye és azon belül Bicske a mindenem, az otthonom, szeretném őket büszkévé tenni – fűzte hozzá.

Vivien láthatóan nem a levegőbe beszélt, a fotózáson csak úgy tündökölt a kamera előtt. Magabiztosan, rutinosan pózolt fotósunknak, bájos mosolyán pedig csak úgy sugárzott a boldogság. A végeredmény önmagáért beszél! Legyen szó hétköznapi vagy alkalmi ruháról, mindegyik öltözékben ki tudott teljesedni. A képeket hamarosan a feol.hu-n is láthatják az olvasók és akár támogathatják is a bicskei édesanyját álma elérésében.

Szavazzon és legyen Öné a wellnesshétvége!

Az izgalmak egyre inkább fokozódnak, a szépségek élményét a szavazási időszakban Ön is napról napra átélheti. Látogasson el a feol.hu címoldalára, csodálja meg a lányokat nap, mint nap, és tegye le voksát, akár több hölgyre is! Drukkoljon szavazataival az Ön által szépnek ítélt versenyzőkre, mi pedig drukkolunk azért, hogy wellnesshétvégét nyerjen.

Vajon ki jut tovább a regionális elődöntőből a következő körbe? A legmagasabb értékelést elérő lány a központi közönségszavazás során esélyt kaphat, hogy bekerüljön a döntős hölgyek közé, hogy megmérkőzzön „A 2024-es év Tündérszépe” címéért.  Kövessenek minket weboldalunkon vagy a közösségi oldalaink bármelyikén!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!