Frissen Fejérből

2021.08.14. 07:05

Adományt gyűjtenek a szurkolók az állatokért

A Szurkolók az Állatokért Csapat adománygyűjtő napot hirdet. A helyszín a dunaújvárosi kinti Park center – Kandó Kálmán tér – Ecofamily üzlet előtt lesz. A Dunaújvárosi Állatvédő Egyesület (DÁV) és a Bull Types Rescue menhelyek számára szeretné az állatbarátok segítségét kérni, hogy megoldhassák és élhetőbbé tehessék az ott lakók mindennapjait.

Agárdy Csaba

Sok szomorú sorsú állat él közöttünk, jól jön a segítség

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

Amire szükségük van az állatvédőknek: kutya- és macskatáp (súlynövelő, kölyök stb.) szobakennel, játékok, törölköző, pléd, lepedő, macskaalom, tisztítószerek, papírtörlő, kukazsák és gumikesztyű, szalma (már a hidegre készülve).

Böröcz Balázs, a DÁV egyik aktív tagja arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy senki se felejtse el, nem nekik van szükségük segítségre, hanem a bajba jutott állatoknak.

Sok szomorú sorsú állat él közöttünk, jól jön a segítség
Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A DÁV-nak korábban több sikeres akciója volt, tavaly több mint ötven állatot mentettek meg, és a legtöbbnek gazdát is találtak. A jótékonysági akciók során több ezer kilo­grammnyi tápot kaptak magánszemélyektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában