Frissen Fejérből

2021.07.28. 07:05

Sövénycserjéket ültettek a nagylóki ovisoknak a zöld autósok

Száz sövénypalántát ültettek el ajándékképpen a Csicsergő Óvoda és Bölcsőde körül a Volvo Auto Galéria dolgozói. A munkában együttműködő csapat folyamatosan keresi, hogy civilként hol segíthetnek hatékonyan.

Zsohár Melinda

Szebbé varázsolták az intézményt

Fotó: Mocsár Eleonóra

Minden esztendőben kiválasztanak több támogatandó nemes ügyes ügyet, mondta el Nagy János, a Volvo Auto Galéria Kft. igazgatója és Dankovics Beáta marketingigazgató az óvodai jótékonykodás alkalmával. Magyarországon a svéd autókat forgalmazó cég hangsúlyozottan zöldszemléletű, a társadalmi szerepvállalásukban is ezt jelenítik meg, fejtették ki a jó hangulatú fizikai munka alkalmával. A Rétimajorban élő Mocsár Eleonóra, a volvós társasággal baráti kapcsolatban álló üzletasszony elmondta: őt keresték fel azért, hogy mely gyermekintézményt ajánlja a társaság figyelmébe a térségben, így esett a választás a nagylóki óvodára és bölcsődére. Minden eladott autó után ültetnek egy fát, ez is bevezetett zöldhagyomány a cég programjában.

Szebbé varázsolták az intézményt
Fotó: Mocsár Eleonóra

A társaság emellett folyamatosan támogatja induló fiatal művészek kiállítását, valamint a rák elleni küzdelemben és felvilágosításban is részt vállalnak. A mellrák elleni budapesti felvonuláson ott voltak, s a proszta­tarák elleni figyelemfelhívás kapcsán a negyventagú dolgozói közösség valamennyi férfitagja megnövesztette egy időre a szakállát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában