Frissen Fejérből

2021.07.21. 13:26

Már alig várja a Székesfehérvári Királyi Napokat? Megérkezett a program!

Ugyan a megszokottnál kicsit szerényebben, de idén is az ünnephez méltó keretek között emlékezik Székesfehérvár az állam- és városalapító szent királyra augusztusban, amikor is középkori hangulat járja majd át a belvárost.

Feol.hu

2019.07.20. Óriásbábok felvonulása a Fő utcán. Királyi Napok felvezető rendezvénye. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: NAGY NORBERT

Izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal készülnek az év egyik legjobban várt eseményére a koronázóvárosban, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy szinte teljes augusztusban szórakozási lehetőséget nyújtanak a látogatóknak a szervezők. Már augusztus 6-tól várják az érdeklődőket zenés műsorokkal, művészkorzóval, de a hatalmas népszerűségnek örvendő óriásbábok vonulása és a történelmi játékok sem maradnak el idén sem!

A részletes programot az erre létrehozott gyűjtőoldalon tudják megtekinteni, ha pedig nosztalgiáznának egyet, nézzék meg videónkat 2019-ből az óriásbábok vonulásáról!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában