Frissen Fejérből

2021.07.06. 17:53

Így még tuti nem láttad a kisfaludi kerékpáros aluljáró építését!

Madártávlatból minden olyan más, szinte rácsodálkozunk azokra a dolgokra is, amiket nap mint nap látunk a saját nézőpontunkból.

feol.hu

Fotó: Olvasó / Sándor

Olvasónk, Sándor csodálatos fotókat küldött az újraindult építkezésről, mely épp Kisfalud mellett zajlik. Mint már megírtuk, a kerékpáros aluljáró építése rengeteg forgalmi változással jár. A 7. sz. főút Agárd, illetve az M7 autópálya irányából Székesfehérvárra a jelenlegi 2 forgalmi sáv helyett csak egy sávon járható. A közlekedők Székesfehérvárról Agárd, illetve az M7 autópálya irányába a kiépített terelőúton, 20 km/h-s sebességkorlátozás mellett haladhatnak. Székesfehérvár irányából, Kisfalud irányába a kanyarodás a munkálatok ideje alatt biztosított marad, azonban Kisfalud irányából, a balra kanyarodás az M7 autópálya irányába nem lehetséges. Mindezt burkolati jelekkel jelzik az autósok számára már jó előre, így a forgalom zavartalanul haladhat.

De hogyan fest mindet felülről? Íme:

Fotó: Olvasó / Sándor
Fotó: Olvasó / Sándor
Fotó: Olvasó / Sándor

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában