Frissen Fejérből

2021.07.05. 07:10

Idén is meghirdeti fotópályázatát a MÁV Fotókör és a művelődési ház

A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és Könyvtár, valamint a MÁV Fotókör hetedik alkalommal hirdeti meg miniatűr fotópályázatát. Az alkotásokat szeptember 10-ig várják.

Héjj Vivien

Vasutat ábrázoló képeket is várnak

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Idén is meghirdeti a már hagyományosnak számító fotópályázatát a MÁV Fotókör és a művelődési ház. A pályázatra egyaránt jelentkezhetnek amatőr és hivatásos fotósok, életkortól, foglalkozástól és lakhelytől függetlenül. Két kategóriában küldhetnek be fotókat: az elsőbe a vasutat ábrázoló, vasúttal kapcsolatos képeket várják, míg a második kategóriában szabadon választható a téma. Személyenként összesen hat, kategóriánként maximum három-három kép küldhető be, amely lehet akár színes vagy fekete-fehér.

Vasutat ábrázoló képeket is várnak
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A képek egyaránt készülhetnek álló és fekvő beállítással. A beküldött alkotásokból a zsűri értékelése után kiállítás nyílik, amely a VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Házban kap helyet, előreláthatóan novemberben. A fotók előhívását és a paszpartut a szervező biztosítja. A képeket digitális formátumban várják a kitöltött nevezési lappal a miniatur. [email protected] címre. A kiírással kapcsolatos további részletek elérhetők a művelődési ház honlapján. A beküldési határidő szeptember 10. A kategórianyertes művek alkotói tárgyjutalomban részesülnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában