Frissen Fejérből

2021.06.24. 14:00

Örültünk és sírtunk – Így szurkolt több száz ember a válogatottnak Fehérvárról (videó)

Németország immár négyszeres világbajnokként és háromszoros Európa-bajnokként fogadta a magyar együttest a müncheni Allianz Arénában szerda este.

feol.hu

Magyarország labdarúgó-válogatottja az utolsó csoportmeccsén két gólt is bevitt ellenfelének, Németországnak, legnagyobb bánatunkra azonban mindkét találatunkat egyenlítették. A mérkőzés végig kiélelezett volt, a feszültség pedig szinte tapintható volt a futballrajongók között. Annak ellenére, hogy aránylag későn kezdődött és ért véget a mérkőzés, valamint pont a munkahét közepére esett, Székesfehérvár belvárosa élettel és hangos „ria, ria, Hungária” felkiáltásokkal telítődött. A fő utcán végig sétálva alig találtunk olyan vendéglátó egységet, ahol ne vetítették volna ki a meccset valamilyen formában az érdeklődőknek.

Még a járókelők is meg-megálltak, hogy vessenek egy pillantást a mérkőzés jelenlegi állására
Fotó: feol.hu

Fiatalok és idősek, férfiak és nők egyaránt szurkoltak a Magyar labdarúgó-válogatottnak a továbbjutásért. Sajnos végül ez nem következett be, ellenben tagadhatatlan, hogy szerda este, mindannyian büszkék lehettünk a Fiúkra! Szép volt!

Nézzük vissza együtt, mennyire lelkesen is támogattuk a csapatot!

A mérkőzésről készített cikkünket itt találják:

https://www.feol.hu/sport/helyi-sport/csodacsapat-szuletett-de-kiesett-5051492/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában