Rendezvény

2021.06.28. 07:40

Főztek, táncoltak Vértesacsán Szent Ivánnak éjjelén

Hosszú idő után az első közösségi rendezvény volt Vértesacsán is a Szent Iván-éj jegyében rendezett falunap.

Tihanyi Tamás

Végre ismét egy asztal mellé ülhettek ők is

Fotó: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A szombati forróság is azt indokolta, hogy csak késő délután gyülekezzenek a helybéliek az általános iskola udvarán. Miközben felszeletelték és tűzre rakták a halászléhez és a gulyáshoz valót, a színpadon Kovács Zoltán polgármester köszöntőjét követően a zumba-tánccsoport lépett fel.

Akinek kedve volt hozzá, kipróbálhatta az íjászatot, kézműves-foglalkozáson, vidám ügyességi játékon vehetett részt. A szombat este a pihenésé és a szórakozásé volt Vértesacsán, de aztán lesz munka bőven. Pályázati forrásoknak köszönhetően rövidesen megkezdődhet egy fontos, központi fekvésű út felújítása, valamint azoknak a károknak a helyreállítása, amelyeket az árvíz okozott annak idején: mindkét esetben már csak a pénz érkezésére vár a helyi önkormányzat. Ahol abban is bíznak, hogy nem fordul rosszabbra a helyzet, és nem marad el az augusztusra tervezett újabb rendezvény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában