Dunaújváros

2021.06.24. 15:09

Az emberek véleménye hangosabb volt, mint Gyurcsány a hangszóról keresztül

Országjárása során Gyurcsány Ferenc csütörtökön Dunaújvárosba látogatott. Valószínű szívélyesebb fogadtatásra számított. Látszólag nem nagyon zavarta, hogy az eseményre látogatók vele kapcsolatos ellenvéleményei az ő hangját elnyomták úgy is, hogy ő mikrofonba beszélt.

Baráth Eszter

Budapest, 2019. október 14. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatót tart Az önkormányzati választások értékelése címmel a párt budapesti központi irodája sajtótermében 2019. október 14-én. A pártelnök úgy látja, az ellenzéki oldalon nincs alternatívája a legszélesebb körû együttmûködésnek. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az indulatok ennek ellenére – vagy talán ennek köszönhetően is – elszabadultak. A hangos szóváltások és a nemzetközileg ismert üzeneteket megformáló kezek között viszont volt, olyan is, aki csendesen, magasba tartott papíron tolmácsolta üzenetét. Gyurcsány néhány szimpatizánsa viszont őt sem hagyta békén. Dacára annak, hogy egy idős emberről van szó a nyomtatott lapokat erőszakosan próbálták elvenni tőle, kezéből bottal akarták kiütni, szidalmazták és a szemüvegét is eltölték. A DK-s politikus ezzel sem törődött, a felszabaduló indulatok sem zökkentették ki, a történtek ellenére is tovább folytatta beszédét. Ezalatt azokat, akik hangosan formálták meg a véleményüket, rendőrök kísérték félre. A jelenlévőknek lehetőségük volt kérdéseket feltenni, persze nem mindenkinek. Az ellenvéleményt formálók ezt nem tehették meg. Érdekes lehet ez annak fényében, hogy Gyurcsány „Fussunk össze!” találkozói elvileg a beszélgetésről szólnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában