Frissen Fejérből

2021.06.17. 13:05

A fehérvári Kővári család képviseli Fejér megyét a „Közlekedik a család” döntőjében

A Közlekedik a család elnevezésű vetélkedő Fejér megyei fordulójának győztese a székesfehérvári Kővári család, ők képviselhetik megyénket az országos döntőben.

police.hu

Fotó: police.hu

A Fejér Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 12-én rendezte meg a Közlekedik a család országos vetélkedő Fejér megyei fordulóját Székesfehérváron. Az Országos Rendőr-főkapitányság, valamint az Országos Baleset-megelőzési Bizottság által meghirdetett családi vetélkedőn idén mintegy 20 család mérette meg magát a különböző elméleti, és gyakorlati versenyszámokban – írja a police.hu.

A vetélkedő célja, hogy a rendőrség minél szélesebb körben felhívja a figyelmet a szabályos, körültekintő, megfontolt közlekedés fontosságára. A közös megmérettetésen izgalmas és érdekes programokban volt része a résztvevő családok apraja-nagyjának.

Fotó: police.hu

A Fejér megyei döntőben a székesfehérvári Kővári család szerepelt a legeredményesebben, így ők képviselhetik megyénket az országos döntőben, ahol akár a fődíjat, egy Škoda Kamiq személygépkocsit is nyerhetnek. A dobogó második és harmadik fokára állhattak fel a dégi Marekkel, és a százhalombattai Nagy család tagjai.

Az országos döntőt 2021. augusztus 27-e és 29-e között rendezik meg Győr-Moson-Sopron megyében, valamint Veszprém megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában