szépségverseny

2021.05.26. 16:44

Már nagyon izgul a Tündérszépek döntője miatt Pánczél Nóra

A Tündérszépek 2021-es versenyén a szépséges sárkeresztesi lány, Pánczél Nóra képviseli Fejér megyét.

feol.hu

Fotó: Pánczél Nóra

Mint arról már korábban faggatuk a továbbjutó szépséget; mérhetetlen örömmel és büszkeséggel tölti el, hogy képviselheti megyénket, főleg, mivel jelentkezésekor nem tudhatta, meddig fog eljutni, és a döntőbe való jutás csak a legmerészebb elképzeléseiben szerepelt. A pandémia, mint oly sok mindenkinek, a Tündérszépek számára sem könnyítette meg a versenyt. Alig egy hónappal az első tábor előtt arról kérdeztük Nórát, hogyan érzi magát és miként készül a végső megmérettetésre.

Nóra alig várja, hogy elkezdődjön a tábor
Fotó: Pánczél Nóra

Nem rejtette véka alá, hogy már nagyon izgul az első tábor miatt, ami szinte már itt van a küszöbön. Mindemellett természetesen nagyon kíváncsi is arra, hogy milyen lesz, reménykedik benne, hogy a pandémia nem húzza keresztül a terveket. A döntőben szeretné önmagát adni, úgyhogy próbálja elkerülni azt, hogy túlságosan rágörcsöljön a felkészülésre. Edzi magát mind testileg, mind lelkileg a versenyre, rengeteget informálódott a mentorok tanácsairól, az előző évek döntéseinek tapasztalatairól, valamint igyekszik odafigyelni az alakjára.

Arra a kérdésünkre, hogy miként fogja tölteni a nyarat, azt válaszolta, hogy sok pihenést tervez, talán még egy nyaralásra is sor kerülhet. Ezek mellett pedig természetesen nagy erőkkel készül a közelgő egyetemi tanulmányaira.

Ezúton is szeretnénk sok sikert kívánni neki!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában