nyári tábor

2021.05.31. 15:00

Gyermekműhely tábor idén is

2021. júliusában és augusztusában egy-egy turnussal idén nyáron is megszervezi Gyermekműhely elnevezésű táborát a Fehérvári Kézművesek Egyesülete.

FMH

Az első, 2021. július 5–9-ig tartó táborban történő részvételre vonatkozó szándékot 2021. június 30-ig, míg a második, augusztus 23–27. között megszervezésre kerülőre pedig augusztus 18-ig szükséges jelezni, a részvételi díj előlegének befizetésével. Egy turnusban, a jelentkezések sorrendjében, maximum tizenöt főt tudnak fogadni. A jelentkezési lap letölthető a Fehérvári Kézműves Egyesület weboldaláról.

A hagyományos kézműves táborban 10 és 16 év közötti gyerekek vehetnek részt, akik a foglalkozás ideje alatt megismerik a klasszikus népi kézműves szakmákat, elsajátítják az alapokat, és saját maguk készítenek használati és dísztárgyakat fonással, szövéssel, varrással, gyöngyfűzéssel, fafaragással és egyéb izgalmas technikákkal. A tábor helyszíne a székesfehérvári Rác utca 27. szám alatti Kézművesek Háza, ahol a szervezet mesterei foglalkoznak a gyerekekkel naponta reggel 8 és délután 16 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában