Frissen Fejérből

2021.05.27. 14:05

Csak szeretne felnőni ez a fehérvári kis csemete, vigyázzunk rá!

Édes kis üzenetre figyelt fel szerkesztőségünk nem messze a megyeszékhely belvárosától.

feol.hu

Fotó: feol.hu

Az eddig sem lehetett senki számára újdonság, hogy a városnak fontos a természeti értékek megóvása és a környezetbarát megoldások. Emlékeznek még? Nem olyan régen számoltunk be arról, mi szükség van a zöld zsákokra a facsemeték körül. Legújabb feldezésünk főszereplője szintén a fák, pontosabban csak egy, sérült csemetécske, amit gondos kezek bírnak gyógyulásra. A bekötözött fatörzs jelenségét nem hagyták a járókelők fantáziájára a Városgondnokság munkatársai, egy aranyos üzenettel ellátott táblával hívják fel a figyelmet arra, hogy ne tegyünk kárt a növekedésben lévő fában.

Fotó: feol.hu

Természetesen az lenne a legjobb, ha ilyen dolgokra nem kellene felhívni a figyelmet, de reméljük, senki sem szeretne kárt tenni ezekben a védtelen növényekben, amik nem csak azért felelnek, hogy oxigént termeljenek a számunkra, de például, minél többen vannak, nyáron annál hűvösebb környezetet tudnak teremteni a számunkra!

Fotó: feol.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában