Frissen Fejérből

2021.04.12. 07:30

Nemzetközi Hét online program keretében a Kodolányi János Egyetemen

A Kodolányi János Egyetem tizedik, jubileumi Nemzetközi Hetét online program keretében rendezi meg. Az eseményen számos nemzetközi oktató jelentkezik be előadásával, amelyek között lesznek nyilvánosak is. Azaz az egyetem diákjain kívül bárki meghallgathatja azokat.

S. Töttő Rita

A Kodolányin 2019-ben még Erasmus-nap is volt

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Április 12-től 16-ig tart az idei évben a Kodolányi János Egyetem tizedik alkalommal megrendezett Nemzetközi Hete, amelyre a világ minden részéről bekapcsolódnak oktatók. Az egyetem hallgatói közel negyven előadást hallgathatnak meg az eseményen, melyre öt napon át tizenkét országból csatlakoznak nemzetközi oktatók. Az angol nyelvű előadások mellett lesznek német és magyar nyelvűek is globális jelentőségű témákban. De nem csupán az egyetem diákjai számára lesznek elérhetők az előadások: hat nyitott online esemény is része ugyanis a hétnek, melyekre az egyetem hallgatói mellett bárki csatlakozhat.

A Kodolányin 2019-ben még Erasmus-nap is volt
Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

A Nemzetközi Hét egyik kiemelt előadója Hegedüs Éva, az egyik hazai bank elnök-vezérigazgatója lesz, akit a „legbefolyásosabb magyar nőként” tartanak számon az üzleti életben a Forbes magazin idei listája szerint. Az előzetes tervek alapján az elnök asszony szólni fog a szelfis számlanyitásról, a digitális kártyaszolgáltatásokról, továbbá számos izgalmas, jövőbe mutató témáról. Az ő előadását például bárki meghallgatja, nem szükséges ahhoz a Kodolányi hallgatójának lenni. Előadása április 13-án, kedden 15 órakor kezdődik az egyetem honlapján. A nyitott órák további nemzetközi előadói Oroszországból, Romániából, Albániából, Portugáliából és Japánból csatlakoznak a tizedik jubileumi Nemzetközi Héthez. További információk az interneten lelhetők fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában