Frissen Fejérből

2021.04.10. 14:24

Nem volt elég egy konténer a szemétnek a Fecskeparton

Rengeteg szemetet szedtek össze szombaton a Fecskepart mögötti erdős területen a lakók. Földi Zoltán önkormányzati képviselő támogatásával valósult meg a kezdeményezés, melynek során annyi szemét gyűlt össze, hogy nem volt elég egy hatalmas konténer a szemét elszállítására.

S. Töttő Rita

20210410 Székesfehérvár, Fecskepart, illegásli szemét szedése, Földesi Zoltán. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei HÍrlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Gumiabroncs, használt matrac, műszaki cikkek, pet palackok, építési törmelék – hogy csak csak néhányat említsünk abból a rengeteg hulladékból, melyet szombaton szedtek össze az elkerülő út mögötti kiserdőben azok, akik vették a fáradtságot és szombati napjukat ennek a nemes kezdeményezésnek szánták.

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Kesztyűben, szemetes zsákokkal és még talicskákkal is érkeztek a résztvevők, hogy az évek során felgyűlt illegális hulladéktól megszabadítsák a sokak által kedvelt kirándulóhelyet.

 

Járnak ugyanis ide családosok, sportolók és kutyasétáltatók egyaránt, akik korábban is észrevehették a gyakran utánfutókkal idehordott nagy mennyiségű hulladékot, így sokan fogják értékelni a lakók munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában