Frissen Fejérből

2021.03.31. 07:10

Tartós élelmiszert kapnak a családok

Az újabb adományoknak köszönhetően ezúttal mintegy hetven család húsvéti készülődését teszi szebbé a Fidesz-frakció.

Héjj Vivien

Közel hetven család kaphat bővített csomagot

Fotó: Ostorházi Helga

– Mint ahogy azt karácsonykor tettük, húsvétkor is szerettük volna segíteni a munkátokat – kezdte Molnár Tamás frakcióvezető, aki ezen gondolatát Tisztl Henriknek, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatójának címezte.

Húsvéthoz közeledve ismét nagy mennyiségű tartós élelmiszerrel segítette a rászoruló családokat a frakció: liszt, cukor, olaj, kakaópor és gyümölcslekvár is került abba a csomagba, melyet tegnap délelőtt juttattak el a frakció képviselői a gyermekjóléti központnak. A tartós élelmiszerek tovább növelik azon egységcsomagok tartalmát, amelyeket még nagypéntek előtt eljuttatnak a rászoruló családokhoz.

Közel hetven család kaphat bővített csomagot
Fotó: Ostorházi Helga

– Az élelmiszerbankkal és több szervezettel is állandó együttműködésünk van, de nagyon fontosak azok a felajánlások, amelyek ezek mellé érkeznek. Gyümölcsünk, pékárunk és zöldségeink általában vannak, ezeket most ki tudjuk egészíteni tartós élelmiszerekkel is – fogalmazott Tisztl Henrik igazgató. Hozzátette, a felajánlásnak köszönhetően közel hetven család kaphat kibővített csomagot az ünnepek előtt Fehérváron és a járás más településein.

A tartós élelmiszereket az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ új helyén, az Irányi Dániel utcában adta át Brájer Éva önkormányzati képviselő és Molnár Tamás frakció­vezető. Brájer Éva kiemelte, a nagyhét üzenete az összefogás és a segítségnyújtás kell hogy legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában