A bölcsőde jövő nyáron már fogadhatja az apróságokat

2020.12.10. 07:40

Játszóudvar-fejlesztés és alapkőletétel Nádasdladányban

Pályázat pályázatot követ a településen, de úgy mondják, ennek csak örülnek. A Magyar falu programban az óvoda játszóudvarát fejlesztették.

V. Varga József

A háttérben látható óvoda fejlesztése megtörtént, mint ahogy az új bölcsőde alapkövének (előtérben) elhelyezése is

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Közös munka, közös jövő! – hangsúlyozta köszöntőjében Törő Gábor, a térség ország-­gyűlési képviselője, aki egyidejűleg két eseményre is hivatalos volt szerdán Nádasdladányba. A Sün Balázs Óvoda játszóudvarának fejlesztésére 4,9 millió forint pályázati támogatást tudtak költeni. Gazdagabb lett az aprónép otthona egy nagy játszóvárral, babaházzal, fészekhintával, forgó és rugós játékkal, minilócával, pihenő­asztallal és paddal, ivókúttal.

A háttérben látható óvoda fejlesztése megtörtént, mint ahogy az új bölcsőde alapkövének (előtérben) elhelyezése is
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

– Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen minibölcsődét építhetünk – fogalmazta meg Varga Tünde polgármester. Harmadik nekifutásra 111,2 millió forintot nyertek központi forrásból, a támogatási szerződést már aláírták, lassan befejeződik a közbeszerzési eljárás, és reményeik szerint januárban kezdődhet az építkezés.

A játszóudvar avatásán a nemzeti színű szalagot Törő Gábor, Varga Tünde és Tóthné Gárdonyi Valéria vezető óvónő vágta át, s ugyancsak ők helyezték el ünnepélyesen a bölcsőde alapkövét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában