Lemondott a díjról, kapott másikat

2020.12.04. 20:53

„Év fogása”: Szép gesztussal zárult le a díjátadó

Befejeződött, vagyis teljesen véget ért horgászmagazinunk külön versenye, a „Hónap fogása” játékunk, s ezzel együtt eldőlt az „Év fogása” díj versenye is, így szerkesztőségünkben átadtuk a nyereményeket.

Korondy Tamás

Zalán Szintia a következőképpen kedveskedett: átadta októberi nyereményét a harmadik helyezett Darvas Csabának

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Játékunk szabályzata alapján a négy hónap (július, augusztus, szeptember, október) dobogósai között dőlt el, ki nyeri az „Év fogása” díjat.

Júliusban 305 szavazattal Csikós Dániel nyert, őt Mocsonaki Ádám és Vári Szabolcs követte. Augusztusban Erdélyi Csaba bizonyult a legjobbnak Munkácsi Bianka és Csörgeiné Borbély Beáta előtt. Szeptemberben az első helyezett – a júliusi ezüstérmes – Mocsonaki Ádám lett Magócs Dániel és Ágota József előtt, míg október – egyben az utolsó – hónap nyertese Zalán Szintia lett, aki Banyó Norbertet és Darvas Csabát előzte meg: s itt jött a meglepetés!

Szerkesztőségünk átadta október hónap nyertesének, vagyis Zalán Szintiának a 20 literes hűtőtáskát, illetve az 5000 forint értékű etetőcsomagot, melyet Szintia odaadóan, rögtön át is nyújtott a harmadik helyezett Darvas Csabának, mondván, ő lemond róla. Szintia úgy fogalmazott, Csabának nagyobb szüksége lehet rá, hiszen Szintia sporthorgász, van elég felszerelése, s egyben szeretett volna jót cselekedni. Csaba – aki édesapjával érkezett az átvételre – megköszönte a felajánlást, így kétvödörnyi etetőcsomaggal és egy hűtőtáskával gazdagodtak.

Zalán Szintia a következőképpen kedveskedett: átadta októberi nyereményét a harmadik helyezett Darvas Csabának
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Ekkor úgy nézett ki, október hónap nyertese üres kézzel megy haza, ám szerkesztőségünk ekkor adta át Zalán Szintiának az „Év fogása” díjat, melyről édesanyját külön kérte lapunk, hogy ne értesítse a lányt. Nagy volt az öröm!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában