Koronavírus Fejérben

2020.11.12. 07:20

Három fehérvári oviban is karantént rendeltek el

Három fehérvári óvodában is hatósági karantént rendeltek el, a fertőtlenítés megkezdődött az érintett intézményekben.

FMH

Ovisok kerültek karanténba

Fotó: Illusztráció: Bús Csaba / Petőfi Népe

Amint az önkormányzati kommunikációs központ tudatta, szerdától november 20-áig, azaz a következő hét péntekéig a Belvárosi Brunszvik Teréz Óvoda Tulipános Tagóvodájában három csoportot hatósági házi karanténba helyezett az Oktatás Hivatal. Az intézkedés 7 dolgozót és 60 gyermeket érint. A szülők tájékoztatása megtörtént, az intézményben a fertőtlenítés folyamatban van.

Ovisok kerültek karanténba
Illusztráció: Bús Csaba / Petőfi Népe

Szerdán napközben aztán újabb közlemény érkezett a fehérvári önkormányzattól. Eszerint újabb óvodai csoportokat helyeztek hatósági karanténba november 12-től, azaz mától Székesfehérváron.

Ezúttal a Szivárvány Óvoda Püspökkertvárosi Tagóvodájának egy csoportjára vonatkozik a Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése november 12-től, csütörtöktől november 14-ig, szombatig. Az intézkedés három dolgozót és huszonhárom gyermeket érint. Ugyancsak mától a Gyöngyvirág Óvoda egy csoportjánál is hatósági karantént rendeltek el. Az intézkedés huszonkét gyermeket érint. Minden szükséges intézkedés megtörtént.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában