horgászat

2020.10.03. 07:45

Díjaztuk A hónap fogása versenyünk augusztusi nyerteseit

Megkapták az augusztusi A hónap fogása díjazottjai a megérdemelt nyereményüket a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségi épületében.

Korondy Tamás

Munkácsi Bianka, Erdélyi Balázs és Csörgeiné Borbély Beáta

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Továbbra is várjuk a megyei kötődésű kifogott halakról készült képeket és a hozzájuk tartozó sztorikat, hiszen még mindig értékes horgászcsomagokat sorsolunk ki a nyertesek között – pontosan olyanokat, amellyel a mostani három nyertes is gazdagodott.

A nyertes Erdélyi Csaba az átvételi elismervény aláírásakor elmondta, a szeptember is jól alakult számára, akadt a horogra hal.

A második Munkácsi Bianka csak egyszer volt az ősz első hónapján pecázni, míg Csörgeiné Borbély Beátának nem volt még ideje a beküldött fogás óta botot fognia.

Munkácsi Bianka, Erdélyi Csaba és Csörgeiné Borbély Beáta
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Abban mindhárman megegyeznek, hogy egyikük sem viszi haza a kifogott zsákmányt, Balázs például olyannyira nem, hogy csak olyan helyre megy horgászni, ahol kötelezően vissza kell dobni a halakat. Közeledik a hidegebb idő, így a halászléfőzésre is rákérdeztünk – mindhárman azon a véleményen vannak, hogy 3 kiló alatti pontyból (hogy ne legyen zsíros) és harcsából érdemes készíteni, ha finom fogásra vágyunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában