Még nem késő harcba szállni a nyereményeinkért

2020.10.10. 07:05

Az utolsó Hónap fogása jön októberben

A nyár közepén kezdődött akciónkhoz továbbra is értékes nyereményekért várunk fényképeket és sztorikat megyénk horgászaitól – ezúttal az utolsó alkalommal.

Korondy Tamás

Az Év Fogása játékunk nyertese a havonta három díjazott közül fog kikerülni, szavazás útján – részletek hamarosan

Fotó: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ismét elérkezett az ideje annak, hogy lezárjuk horgászjátékunk havi szavazását, majd nyilvánosságra hozzuk az első három olyan horgász nevét, akinek fogása a legnépszerűbbnek bizonyult a Hírlap, illetve a feol.hu olvasóinak véleménye alapján.

Azt kértük megyénk horgászaitól, meséljék el legmaradandóbb élményeiket, és juttassák el hozzánk a megörökítő, az eseményhez kapcsolódó fényképüket is. Mindezt nem kihívás nélkül: a szavazatok alapján ugyanis júliustól októberig havonta jutalmazzuk a hónap halait. Így történt ez októberben is.

A három legnépszerűbb fotóért ötezer forint értékű etető­anyag-ajándékcsomag jár a Tímár Mix jóvoltából. A legtöbb voks további nyereményeket, például hűtőtáskát vagy horgászszéket érhet, aztán az év végéhez érve az Év fogása címért megszervezzük a négy megelőző hónap (július, augusztus, szeptember, október) dobogósainak versenyét is.

A harmadik hónap beküldési határideje szeptember 30-án 12 órakor járt le. Az elmúlt hónapban tizenegyen neveztek a versenyre, rájuk összesen 976 szavazat érkezett.

Az Év Fogása játékunk nyertese a havonta három díjazott közül fog kikerülni, szavazás útján – részletek hamarosan
Fotó: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Sajnos nem tudunk mindenkit díjazni, de biztosak vagyunk benne, hogy a nyereményeink nélkül is számos élménnyel gazdagodnak a megye horgászai minden hónapban. Például Szabolcs Fehérvárcsurgón fogott egy 30 kilós halat. „Mivel csak pár órám volt hódolni kedvenc szenvedélyemnek, igyekeztem sietve megközelíteni ígéretesnek vélt horgászhelyemet. Szokásos csalimmal kezdtem meg a pergetést. Úgy a 10. dobásra erőteljes rávágással jelentkezett a harcsám. Húszperces fárasztás után tudtam partra húzni, ahol Gángó László halőr segítségével mérlegeltünk. 30 kg és 135 cm lett az eredménye.”

Péter szintén Csurgón fogta a halát, el is mesélte a történetet. „7:08-kor volt a kapás, és 8:25-kor sikerült megszákolni. A pontos súlya 16,88 kg volt. A használt szerelék pedig egy Feeder bot volt, 20-as főzsinórral.”

A 12 éves Csizmadia Botond Fehérváron, a Palotavárosi tavaknál fogott egy szép példányt. „Egy szeptemberi hűvös, esős nap reggelén horgászni indultunk apukámmal a Palotavárosi Felső-tóra. Több 3–4 kilós pontyot is fogtam, de a nap megkoronázásaképpen sikerült egy gyönyörű szép, 4 kilós koi pontyot akasztanom. Már pakoltuk el a horgászfelszerelésünket, amikor egy óriási rántással megindult a horgászbotom a víz felé. Szerencsére még idejében sikerült elkapni, és 10 perc fárasztás után megszákoltam a gyönyörű halat.”

Továbbra is várjuk fényképeiket és történeteiket! Az októberi élmények beküldési határideje október 30-án 12 órakor jár le, szavazni pedig egészen november 7-én 12 óráig lehet a feol.hu/ahonapfogasa oldalon. Eredményhirdetés november 7-én 16 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában