százötvennél is több hely készült

2020.09.09. 07:15

Már beparkolhatunk az új kórházparkolóba

Már használható a kórház mellett, a Seregélyesi út és a Kikindai utca találkozásánál lévő százötvenhat új, ingyenes parkoló.

Majer Tamás

Kedden akár válogatni is lehetett a parkolóhelyek között a kórház közelében!

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A kórház környékén túlnyomórészt mindenféle költség nélkül állhat meg az arra járó. Legyen akár kezelésre érkező páciens, beteglátogató rokon, akár a Halesz játszóterére – hóna alatt gyerekekkel – igyekvő szülő. Persze csak akkor állhat meg az autós, ha talál helyet.

No, ezen a helytaláláson segít az elkészült 156 parkoló. Mint arról már az építkezés idején hírt adtunk, 176 millió forintot kóstált a beruházás. Egyébként még hivatalosan nincsen kész, jelenleg próbaüzemben működik a parkoló, de ez alighanem csak adminisztrációs nyavalya, a gyakorlatban simán használható. Jegyezzük meg, az átadás hivatalos határideje a hónap közepe, az meg még nincs is itt.

Kedden akár válogatni is lehetett a parkolóhelyek között a kórház közelében!
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A keddi nap folyamán, ottjártunkkor, talán a parkoló fele volt foglalt, másik fele üresen várakozott. Vagyis: válogatni lehetett a parkolóhelyek között a kórház közelében!

Amúgy kedden délelőtt a környék többi parkolója – a kórház Hunyadi utcai parkolói, a Halesz melletti helyek, a Madách utcában már régen ideiglenesen létesített parkolók, és a többi. – ugyanúgy zsúfoltak voltak, mint máskor. Ebből is látszik, mennyire kellett az új, százötvenhat autót befogadni képes parkoló. Van benne négy, mozgássérültek számára fenntartott hely is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában