visszaveszik vagy nem?

2020.08.01. 07:20

Gesztusként ajándék tojást kapott Olvasónk az Aranykorona Zrt.-től

Az FMH szerkesztőségébe telefonált Csórról Czeher Mihály olvasónk, hogy az Aranykorona Zrt. felhívásával élni kíván, mivel ő maga is vásárolt a jelzett időpontban tojást. Természetesen nem vizsgálta, szalmonellafertőzött-e a tojás, ám a visszaváltás mellett döntött. (A szalmonellabaktérium egyébként plusz hetven fok felett elpusztul, sütés-főzés hatására teljesen eltűnik.)

FMH

Mi lesz a magyar termelőkkel?

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Olvasónk visszavitt két tálca tojást az cég fehérvári piaci saját boltjába, ahol az eladónő azt válaszolta neki, nem veszi vissza tojást, akármilyen „hülyeséget” írt az újság. Némi szóváltás alakult ki, a hölgy azt mondta olvasónknak, menjen el a Börgöndi úti telepre, ott leadhatja a tojást, s kártalanítani fogják. A Börgöndi úton valóban visszaadták a pénzét, udvariasan bántak vele. Ám tojást itt nem tudott venni.

Tihanyi Péter, az Aranykorona Zrt. vezérigazgatója lapunk megkeresésére elmondta: elnézést kér piaci munkatársnőjük viselkedése miatt, s ismételten felhívta a figyelmet, hogy a határozat szerint a Börgöndi úton nem árulhat a cég tojást, a piaci boltban pedig nem gyűjthetnek vissza. Viszont mindenhol, ahol forgalmazzák a társaság termékét, kis boltokban és nagy láncokban, visszavették a meghatározott idejű és jelű tojásokat. Olvasónknak az ügy megnyugtató rendezése mellett felajánlanak két tálca friss tojást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában