Koronavírus Fejérben

2020.07.15. 14:15

Lapunkhoz fordult, hogy köszönetet mondhasson

Egy olvasónk tért be kedden a szerkesztőségbe. Zámbóné Rózsi azért jött, hogy lapunkon keresztül köszönje meg a neki nyújtott segítséget a város önkormányzatának és az önkénteseknek.

Majer Tamás

Forrás: Shutterstock

Mint ismert, a kijárási korlátozás idején az ezt kérő idős fehérvári polgárokat a város toborozta önkéntesek segítették. – Szeretném megköszönni az önkormányzat által nyújtott lehetőséget a 70 év feletti nyugdíjasok számára, az ebédhozást, a bevásárlást, a gyógyszerkiváltást, a postára járást, a gyógynövények beszerzését – fogalmazott Zámbóné. – Szeretném külön is megköszönni az önkéntes munkát Csép Alexandrának és Hegedűs Györgynek – nevesítette két segítőjét.

Az asszony elmondta, nagyon készségesek, figyelmesek voltak a fiatalok: ha tucatnyi tétel szerepelt is a bevásárlócetlin, akkor is minden megérkezett hozzá. Ha a kért kenyér nem volt a boltban, rácsörögtek, hogy megkérdezzék, melyik a második kedvence.

Úgy véljük, e köszönetnyilvánítás minden önkéntes segítőt illet.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában