szakrendelések

2020.06.11. 07:05

Folyamatos az újranyitás a kórházban is

Az operatív törzs naponkénti tájékoztatóira lapunk is küld rendszeresen kérdéseket. Az egyik a szakrendelésekre irányult, melyre választ írásban kaptunk.

FMH

Egy épület, mégis: mintha kettő lenne Fotó: FMH-Illusztráció

Fotó: FMH-Illusztráció

Több panasz futott be a Fejér Megyei Hírlap szerkesztőségébe, hogy orvosi szakrendelésekre problémás az időpont-­egyeztetés, a telefon gyakran foglalt. Változott-e a protokoll, hogyan lehet bejutni a szakrendelésekre? – tettük fel a kérdést több olvasói megkeresés nyomán az operatív törzsnek. A sokakat érintő, fontos kérdés ugyan nem hangzott el az operatív törzs naponként szokásos tájékoztatóján, ami vélhetően annak tudható be, hogy számos kérdés érkezik a médiumoktól. Feltehetően a kérdés súlyára tekintettel azonban mégis kaptunk választ, mégpedig írásban.

Így hangzik:

„Az egészségügy újraindítása kórházunkban is folyamatosan zajlik, a járványhelyzet idején igénybe vett helyiségekbe fokozatosan tudunk visszaköltözni, az átirányított dolgozók is csak meghatározott ütemben tudnak visszatérni a szakrendelésekre. Mind­ezek mellett az elmúlt hónapok szü­netelése miatt a betegek részéről megnőtt a szakrendelések iránti igény, telefonvonalaink leterheltek, így szíves türelmüket kérjük!” – áll a Koronavírus Sajtóközpont által szignált válaszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában