Koszorúzás az emlékműnél

2020.05.06. 16:55

A halálos közűti balesetek áldozataira emlékeztek a 62-es útnál

A járványügyi helyzetre tekintettel visszafogott keretek között, 2020. május 6-án emlékeztek a 62-es számú főút 38-as kilométerszelvényében lévő emlékmű fennállásának két éves évfordulóján.

police.hu

Fotó: police.hu

A járványügyi helyzetre tekintettel visszafogott keretek között, 2020. május 6-án emlékeztek a 62-es számú főút 38-as kilométerszelvényében lévő emlékmű fennállásának két éves évfordulóján, ahol Kaposvári Károly r. alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője és Illés Mihály r. alezredes a Fejér Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára koszorúzott – tájékoztat honlapján a rendőrség.

Ez az útszelvény volt az 1977. április 30-án bekövetkezett közúti baleset helyszíne, ahol egy tehergépkocsi és egy autóbusz ütközött. A balesetben 4 végzős tanárképző főiskolás hölgy hunyt el.

A helyszínen Kocsis Balázs szobrászművész alkotása emlékezteti az arra haladókat a fiatal hölgyek személyes tragédiájára, azon keresztül a közúti közlekedés veszélyeire, a közlekedési szabályok betartásának jelentőségére, a baleset-megelőzés fontosságára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában