Koronavírus Fejérben

2020.03.28. 19:03

Ossza meg otthonlétét „Home office kedvencünkkel” címmel!

Várjuk a lakásban töltött időszak kutyás, macskás, degus, hörcsögös, kaméleonos, papagájos – akármilyen házi állatos – életképeit.

S. Töttő Rita

Forrás: Shutterstock

Kedvenceink számára kifejezetten örömteli, hogy a gazda most sok időt tölt vele. Az így megörökített képeket megmutatjuk a feol.hu oldalunkon és egy csokorra valót a Fejér Megyei Hírlap Állatbarát rovatában. Várjuk az izgalmas, tréfás, tipikus és kevésbé tipikus felvételeket, amelyek a Maradj otthon! felhívás keretében jelenthetnek felüdülést az állatbarátok számára. Lehessünk közös szemlélői annak, miképp töltik kedvenceikkel az időt a kijárási korlátozás idején!

A képeket a [email protected] e-mail címre várjuk! A tárgyban kérjük feltüntetni: Home office kedvencünkkel! A kísérőlevélben kedvencük és a gazda nevét, valamint a települést szíveskedjenek megírni. Minimum 500 kilobyte felbontású képeket kérünk, hogy a nyomdatechnológia is megbirkózzon vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában