ÉVÖSSZEGZŐ

2020.01.01. 11:49

Besurranó tolvajok Fehérváron, újabb kutyatámadás – Ezt olvastátok decemberben

Az év végéhez közeledvén igyekszünk hónapokra lebontva összegezni, hogy mely cikkekre voltak a legtöbben kíváncsiak portálunkon.

feol.hu

Fotók: Police.hu

Összeállításunkból kihagytuk a közlekedési baleseteket, mert ellenkező esetben szinte kizárólag ebből kerülnének ki a top hírek.

 

1.Kutyái marcangoltak szét egy Fejér megyei nőt

Tragikus eseménynek lehettünk fültanúi a hónap közepén: saját kutyái marcangolták szét a fodrásznőt, aki eplepsziás rohamot kapott, ám halálát a kutyaharapások okozták. A részleteket itt olvashatják.

2. Elhunyt a novemberben Pusztaszabolcson, mentőbalesetben megsérült mentőgépkocsivezető

Villanyoszlopnak ütközött a mentőautó Pusztaszabolcson novemberben, s a sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy december 15-én elhunyt – közölte az OMSZ.

3. Meggyilkoltak egy dunaújvárosi nőt Nigériában

Savat itattak vele, majd megfojtottak egy dunaújvárosi nőt Nigériában. Rablótámadás áldozatai lettek férjével Lagosban, a férj súlyos sérülésekkel úszta meg a merényletet.

4. Többen összeverekedtek egy fehérvári parkolóban

A rendőrök gyors beavatkozásának köszönhetően nem fajult el az a verekedés, mely 6 férfi között zajlott Székesfehérváron a hónap utolsó előtti napján. Három férfit garázdaság és testi sértés miatt kihallgattak a rendőrök, egyiküket fogdába is szállították egy elmaradt szabálysértési pénzbírság megfizetése miatt.

5. Nagylóki tragédia: mécsesek világítanak a tragédia helyszínén

Nem érti senki a történteket, a tréfa kegyetlenre sikeredett. Amint arról beszámoltunk, egy férfi holttestét találták meg Nagylókon november 29- én hajnalban. 3 férfi egy szórakozóhely teraszán az ittas, alvó férfi hátára raktak egy felfordított széket, mivel ezt jó „tréfának” gondolták, majd szigetelőszalaggal szorosan a magatehetetlen embert körbetekerték, és magára hagyták a hidegben. A férfi az éjszaka során próbálta magát kiszabadítani, de az összekötözött székkel együtt felborult, és a hideg kövön kihűlt. A 30, a 32 és a 37 éves nagylóki férfiakat a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberölés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

44 A találgatások sokfélék, a nagylókiak mécsessel emlékeznek
Fotó: VV

6. Hasmenésjárvány sújtaná az egyik Fejér megyei települést? Igazolások és táppénzigények

Egy Fejér megyei településen egyre többen és többen fordultak a háziorvoshoz azzal az indokkal, hogy hasmenésük van, és táppénzre mennének. Azonban ezeknek a betegeknek a száma olyan nagy, hogy az orvos közleményt adott ki. Valós tünetekkel menjünk csak orvoshoz, hiszen ő látja, hogy a felírt gyógyszereket kiváltottuk-e!

7. Besurranó tolvajok járnak Székesfehérváron, pár jó tanács, hogy mire figyeljünk!

Több ember is panaszkodott, hogy különböző módszerekkel próbálnak bejutni otthonaikba idegenek, egyik ilyen a kaputelefonos trükk, amikor is felcsengetnek az emberhez többször is, mire a lakó kimegy leellenőrizni, addig beosonnak otthonába és kifosztják. A rendőrség osztott meg pár tanácsot velünk, hogy miként kerülhetjük el ezeket az eseteket.

8. Drogkereskedőket fogtak el a rendőrök Fehérváron

Nyár óta vette és árulta a kábítószert a három Fejér megyei férfi, akiket egy összehangolt akció keretében kaptak el a rendőrök decemberben. Az elfogásról videófelvételt is készített a rendőrség, ezt cikkünkben tekintheti meg.

Fotók: Police.hu

9. Életfogytiglant kért az ügyész a sárkeresztúri csecsemőgyilkosra

Két éven belül két újszülöttjét ölte meg a sárkeresztúri nő, ezért az ügyészség életfogytiglant kért a bíróságtól. A nő mindkét esetben eltitkolta terhességét aktuális párja elől, titokban szült és ölte is meg a gyermekeket. Az ügyészség a nő letartóztatását is indítványozta az ítélet kihirdetéséig.

10. Nyitott sorompó, fehér fényjelzés, érkező vonat Pusztaszabolcson – videóval

Vonat haladt át nyitott sorompók között, fehér fényjelzés mellett a város központi vasúti átjárójában, a helyiek szerint nem először. Megkérdeztük a MÁV-ot, hogy kell érteni ezt a helyzetet. A MÁV nyilatkozata szerint a szerelvény 15 km/h-val haladt át, tehát veszélyhelyzet nem alakult ki. A KRESZ pedig előírja, hogy álljunk meg az átjárónál, ha szerelvény közeledik...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában