Jubileumi díszoklevelek

2019.10.14. 07:20

Vas- és aranydiplomát adtak át a fehérvári és a polgárdi főorvosnak

A budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Tanácsa jubileumi díszoklevelet adományozott a karon 70, 65, 60 és 50 évvel ezelőtt diplomát szerzett orvosoknak.

V. Varga József

Aranydiplomát vehetett át Csóka Klára polgárdi főorvos Fotó: ZT

A rubin, vas, gyémánt és arany fokozatú díszokleveleket szombaton adták át az egyetem dísztermében, a kar tanácsának nyilvános ünnepi ülésén. A komolyzenei programbetétekkel és fogadással egybekötött rendezvényen a több mint háromszáz ünnepelt orvos díszoklevelét Szabó Attila klinikai rektorhelyettes, Kellermayer Miklós, az Általános Orvostudományi Kar dékánja, valamint Zelkó Romána, a Gyógyszerésztudományi Kar dékánja, Ács Nándor és Matolcsy András dékánhelyettesek adták át.

Aranydiplomát vehetett át Csóka Klára polgárdi főorvos, Takácsi Nagy József nem személyesen vette át a vasdiplomáját
Fotó: ZT

A díszünnepség Fejér megyei résztvevői közül vasdiplomát adományoztak Takácsi Nagy József székesfehérvári belgyógyász főorvosnak, aki nemrégiben gazdag szakmai életpályája elismeréseként Polgármesteri Elismerő Emlékérmet és Szent Márton Emlékérmet vehetett át a székesfehérvári városházán. Aranydiplomát kapott Csóka Klára főorvos, Polgárdi város Pro Urbe-díjas háziorvosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában