Magyar oktatás és köznevelés kategória

2019.10.31. 14:21

A gyerekek az élete – Bemutatjuk Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeutát

A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!

– Fekete-Cseri Zsuzsanna vagyok. Siófokon születtem, kisgyermekként kerültem Székesfehérvárra, itt jártam általános- és középiskolába. Több szakmában tanultam és dolgoztam, míg végül kényszerűségből a pedagógia felé kanyarodtam. Érintett szülőként lettem központi-idegrendszert fejlesztő mozgásterapeuta. Később a Szegedi egyetemen egészségfejlesztő szakon, ez évben pedig a Széchenyi István egyetemen rekreológus szakirányon mester diplomáztam. Három felnőtt gyermek édesanyja és 2 kisfiú elfogult nagymamája vagyok.

Huszonöt éve dolgozom Székesfehérváron a családokért, a gyerekekért és a fiatal felnőttekért. Alapítója vagyok a Kerek-Világ Ház Alapítványnak és munkáját vezető-terapeutaként irányítom. Hobbim a tanulás, tanítás, zenélés, mesélés és az aktív jelenlét az életben. Fő feladatomnak tekintem, hogy a hozzánk forduló évi 80-100 család megtalálja a megoldást a gyermeke nehézségeire, illetve hogy segítsem a módszerünk ismertetését széles körben, azzal az egészséges szemlélettel, ahogy mi látjuk a gyerekek világát ebben a mai korban.

Szavazzanak!

A hat jelölt közül hárman kapják meg az egymillió forinttal járó Fejér Megyei Prima Díjat, egyikük a különdíjat, egyikük pedig a közönségdíjat, amelyek negyed-negyedmillió forintot érnek. Utóbbiról, azaz a közönségdíjasról dönthetnek olvasóink a feol.hu/fejer-megyei-prima-dij-2019 oldalon október 31. 17 órától november 14. éjfélig. Szavazni Facebook profillal lehet, naponta egyszer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában