Fejér Megyei Prima Díj 2019 jelöltjei

Magyar tudomány kategória
Kisujjában van a sportsebészet – Bemutatjuk Abkarovits Géza sebészorvost
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar tudomány kategóriában Abkarovits Géza sebészorvos. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar sajtó kategória
A kisfilmes fekete-fehér képek mestere – Bemutatjuk Kiss László fotóművészt
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar sajtó kategóriában Kiss László fotóművész. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar oktatás és köznevelés kategória
A gyerekek az élete – Bemutatjuk Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeutát
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar képzőművészet kategória
A magyar képzőművészeti élet aktív szereplője – Bemutatjuk Koczor Attila festőművészt
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar képzőművészet kategóriában Koczor Attila festőművész. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar sport kategória
Aki meghódította a fellegeket – Bemutatjuk Józsa Dávid műrepülő világbajnokot
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar sport kategóriában Józsa Dávid műrepülő világbajnok. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar színház és filmművészet kategória
Színpadon és televízióban egyaránt elvarázsolta közönségét – Bemutatjuk Kubik Anna színművésznőt
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar színház és filmművészet kategóriában Kubik Anna színművésznő. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Nem enyhül a járvány Szlovéniában és Horvátországban Irán az urándúsítás fokozására és a NAÜ-ellenőrzések felfüggesztésére készül Visszavonult az ausztrál NBA-bajnok Iskolájában árult drogot egy fiatal Idegenben nyert a Seattle Az orosz vakcinát teszteli Szerbia Már 63,2 millióan fertőződtek meg a világon Több terroristával végeztek az iraki biztonsági erők Horvátország szigorít beutazási feltételein A Moderna beadja kérelmét a vakcina engedélyezésére az EU-ban és az Egyesült Államokban Nem enyhül a járvány Szlovéniában és Horvátországban Irán az urándúsítás fokozására és a NAÜ-ellenőrzések felfüggesztésére készül Visszavonult az ausztrál NBA-bajnok Iskolájában árult drogot egy fiatal Idegenben nyert a Seattle Az orosz vakcinát teszteli Szerbia Már 63,2 millióan fertőződtek meg a világon Több terroristával végeztek az iraki biztonsági erők Horvátország szigorít beutazási feltételein A Moderna beadja kérelmét a vakcina engedélyezésére az EU-ban és az Egyesült Államokban Nem enyhül a járvány Szlovéniában és Horvátországban Irán az urándúsítás fokozására és a NAÜ-ellenőrzések felfüggesztésére készül Visszavonult az ausztrál NBA-bajnok Iskolájában árult drogot egy fiatal Idegenben nyert a Seattle Az orosz vakcinát teszteli Szerbia Már 63,2 millióan fertőződtek meg a világon Több terroristával végeztek az iraki biztonsági erők Horvátország szigorít beutazási feltételein A Moderna beadja kérelmét a vakcina engedélyezésére az EU-ban és az Egyesült Államokban Nem enyhül a járvány Szlovéniában és Horvátországban Irán az urándúsítás fokozására és a NAÜ-ellenőrzések felfüggesztésére készül Visszavonult az ausztrál NBA-bajnok Iskolájában árult drogot egy fiatal Idegenben nyert a Seattle Az orosz vakcinát teszteli Szerbia Már 63,2 millióan fertőződtek meg a világon Több terroristával végeztek az iraki biztonsági erők Horvátország szigorít beutazási feltételein A Moderna beadja kérelmét a vakcina engedélyezésére az EU-ban és az Egyesült Államokban Nem enyhül a járvány Szlovéniában és Horvátországban Irán az urándúsítás fokozására és a NAÜ-ellenőrzések felfüggesztésére készül Visszavonult az ausztrál NBA-bajnok Iskolájában árult drogot egy fiatal Idegenben nyert a Seattle Az orosz vakcinát teszteli Szerbia Már 63,2 millióan fertőződtek meg a világon Több terroristával végeztek az iraki biztonsági erők Horvátország szigorít beutazási feltételein A Moderna beadja kérelmét a vakcina engedélyezésére az EU-ban és az Egyesült Államokban Nem enyhül a járvány Szlovéniában és Horvátországban Irán az urándúsítás fokozására és a NAÜ-ellenőrzések felfüggesztésére készül Visszavonult az ausztrál NBA-bajnok Iskolájában árult drogot egy fiatal Idegenben nyert a Seattle Az orosz vakcinát teszteli Szerbia Már 63,2 millióan fertőződtek meg a világon Több terroristával végeztek az iraki biztonsági erők Horvátország szigorít beutazási feltételein A Moderna beadja kérelmét a vakcina engedélyezésére az EU-ban és az Egyesült Államokban

FEJÉR MEGYEI PRIMA DÍJ 2019 - KÖZÖNSÉGDÍJ SZAVAZÁS