Fejér Megyei Prima Díj 2019 jelöltjei

Magyar tudomány kategória
Kisujjában van a sportsebészet – Bemutatjuk Abkarovits Géza sebészorvost
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar tudomány kategóriában Abkarovits Géza sebészorvos. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar sajtó kategória
A kisfilmes fekete-fehér képek mestere – Bemutatjuk Kiss László fotóművészt
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar sajtó kategóriában Kiss László fotóművész. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar oktatás és köznevelés kategória
A gyerekek az élete – Bemutatjuk Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeutát
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Fekete-Cseri Zsuzsanna mozgásterapeuta. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar képzőművészet kategória
A magyar képzőművészeti élet aktív szereplője – Bemutatjuk Koczor Attila festőművészt
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar képzőművészet kategóriában Koczor Attila festőművész. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar sport kategória
Aki meghódította a fellegeket – Bemutatjuk Józsa Dávid műrepülő világbajnokot
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar sport kategóriában Józsa Dávid műrepülő világbajnok. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Magyar színház és filmművészet kategória
Színpadon és televízióban egyaránt elvarázsolta közönségét – Bemutatjuk Kubik Anna színművésznőt
A Fejér megyei Prima díj egyik jelöltje Magyar színház és filmművészet kategóriában Kubik Anna színművésznő. Tekintsék meg szöveges bemutatkozását és videóját!
Ismét nyert a magyar női curling csapat Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével a NAÜ szerint Kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása Tüntetők zárták le a grúz parlament épületét Megvan Szalaiék új edzője Pakisztán ballisztikus rakétát lőtt ki Többen meghaltak egy gyár elleni légicsapásban Tripoliban Patthelyzet alakult ki a rendőrök és a tüntetők között Hongkongban Öt éremmel zártak a magyar kerekesszékes vívók Hollandiában Vonat ütközött autóval Vácnál Ismét nyert a magyar női curling csapat Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével a NAÜ szerint Kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása Tüntetők zárták le a grúz parlament épületét Megvan Szalaiék új edzője Pakisztán ballisztikus rakétát lőtt ki Többen meghaltak egy gyár elleni légicsapásban Tripoliban Patthelyzet alakult ki a rendőrök és a tüntetők között Hongkongban Öt éremmel zártak a magyar kerekesszékes vívók Hollandiában Vonat ütközött autóval Vácnál Ismét nyert a magyar női curling csapat Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével a NAÜ szerint Kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása Tüntetők zárták le a grúz parlament épületét Megvan Szalaiék új edzője Pakisztán ballisztikus rakétát lőtt ki Többen meghaltak egy gyár elleni légicsapásban Tripoliban Patthelyzet alakult ki a rendőrök és a tüntetők között Hongkongban Öt éremmel zártak a magyar kerekesszékes vívók Hollandiában Vonat ütközött autóval Vácnál Ismét nyert a magyar női curling csapat Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével a NAÜ szerint Kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása Tüntetők zárták le a grúz parlament épületét Megvan Szalaiék új edzője Pakisztán ballisztikus rakétát lőtt ki Többen meghaltak egy gyár elleni légicsapásban Tripoliban Patthelyzet alakult ki a rendőrök és a tüntetők között Hongkongban Öt éremmel zártak a magyar kerekesszékes vívók Hollandiában Vonat ütközött autóval Vácnál Ismét nyert a magyar női curling csapat Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével a NAÜ szerint Kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása Tüntetők zárták le a grúz parlament épületét Megvan Szalaiék új edzője Pakisztán ballisztikus rakétát lőtt ki Többen meghaltak egy gyár elleni légicsapásban Tripoliban Patthelyzet alakult ki a rendőrök és a tüntetők között Hongkongban Öt éremmel zártak a magyar kerekesszékes vívók Hollandiában Vonat ütközött autóval Vácnál Ismét nyert a magyar női curling csapat Teherán újabb határt lépett át nehézvízkészletével a NAÜ szerint Kezdődik a vörösiszapper megismételt másodfokú tárgyalása Tüntetők zárták le a grúz parlament épületét Megvan Szalaiék új edzője Pakisztán ballisztikus rakétát lőtt ki Többen meghaltak egy gyár elleni légicsapásban Tripoliban Patthelyzet alakult ki a rendőrök és a tüntetők között Hongkongban Öt éremmel zártak a magyar kerekesszékes vívók Hollandiában Vonat ütközött autóval Vácnál

FEJÉR MEGYEI PRIMA DÍJ 2019 - KÖZÖNSÉGDÍJ SZAVAZÁS