Ülésezett a testület

2019.06.27. 07:40

Beszámolókat fogadtak el, költségvetést módosítottak Pusztaszabolcson

A polgármesterrel együtt nyolcfős képviselő-testület nyáriasan megvékonyodva, de még határozatképesen ülésezett szerdán.

Sági Zoltán

Három hiányzóval is határozatképesen ülésezett a testület Fotó: szerző

A meghirdetetthez képest módosított napirenddel indult az ülés, amelynek első pontjaként a Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság 2018. évi tűzvédelmi tevékenységéről szóló beszámoló került a testület elé. Az ehhez kapcsolódó rendeletet a településfejlesztési bizottság javaslata alapján azzal a módosítással szavazták meg a képviselők, hogy abban a jövő évtől a Pusztaszabolcsi Önkéntes Tűzoltó Egyesületre vonatkozó szakmai és pénzügyi passzusok is helyet kapnak.

Három hiányzóval is határozatképesen ülésezett a testület Fotó: szerző

Ezt követte a költségve­tési rendelet módosítását célzó javaslat, amelyet a testület 5 igennel, ellenszavazat és tartózkodás nélkül szavazott meg. A Sport u. 2/2. I. és II. számú üzletek pályázati kiírását az üzletek bérbeadása érdekében két bizottság is megtárgyalta, mindkettő támogatta, így vita nélkül történt meg a határozati javaslatok voksolásos jóváhagyása. A hatályos településrendezési eszközök tárgyalásos eljárásban történő módosítása, a partnerségi egyeztetés lezárása tárgykörében a testület szintén vita nélkül értett egyet az előterjesztéssel. A képviselők a továbbiakban egyebek mellett megszavazták a szociális rendelet módosítását, elfogadták a római katolikus egyházközség elszámolását a Boldogasszony Közösségi Ház 2018. évi működéséhez nyújtott önkormányzati támogatásról, valamint a védőnői szolgálat beszámolóját annak 2018. évi munkájáról. A napirendi pontok és az egyetlen interpelláció után, végül zárt ülés következett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában