Lassan ellepi a mocsok a megyeszékhelyet

2019.02.08. 07:02

Jönnek a Lenin-fiúk?

Szemét feliratok, trágár és gyalázkodó szövegek, néhol halállal fenyegető falfirkák jelentek meg a városban. Az „aggódó” ellenzéket az zavarja, miért tüntetik ezeket el.

Nagy Zoltán Péter

Vannak olyan feliratok is, amiket nyomdafesték nem tűr

Fotó: Archív

Döbbenetes feliratokkal „lepték” meg a fehérvári embereket magukból kivetkőző, állatias emberek, akik a trágár szavakat úgy csapják fel házfalakra, táblákra, mintha szemernyi gátlás sem lenne bennük. Annak a bizonyos belső féknek sajnos tényleg nyoma sincs, hiszen akár lincseléssel, halálosztással fenyegetnek embereket, embercsoportokat. Így tettek Cser-Palkovics Andrással is, aki Székesfehérvár polgármestere. A városgondnokság több helyen megkezdte a takarítást, feltételezhetően azért, mert az ott dolgozók szemét is zavarta a mocsok, nemhogy például az édesanyákét, édesapákét. Cser-Palkovics még is határozottan leszögezte közösségi felületén az ellenzéki sajtó és politikusok kérdéseire válaszolva: „Székesfehérvár polgármestereként nem feladatom a városgondnokság napi ügyeibe avatkozni, azt azonban határozottan kérem, hogy a személyemet akasztással és lincseléssel fenyegető, hazug, rágalmazó és trágár firkálmányokat is hagyják érintetlenül!” Írta ezt azért is, mert demokratikus politikusként vallja, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága nem sérülhet.

Vannak olyan feliratok is, amiket nyomdafesték nem tűr
Fotó: Archív

Mindezek ellenére Ráczné Földi Judit többek között ezzel rukkolt elő a közösségi oldalon: „Meggyőződésem, hogy engem és nagyon sok embert sért, hogy a közösségbe beadott adóforintjait arra használják fel, hogy a magántulajdonon megjelenő, a Fideszt sértő, mocskolódó megjegyzéseket eltakarítsák.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában