1 DBT és 4 Circontrol

2019.02.27. 09:00

Elektronkút villanyautóknak immár öt helyszínen Fehérváron

Kedden reggel az Alba Regia Sportcsarnok mellett kiépített villámtöltőnél adták át a rendszert.

Sági Zoltán

Újabb töltőállomások állnak rendelkezésre

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Keddtől 5 új helyszínen érhetőek el elektromos töltők a megyeszékhelyen. A székesfehérvári E.ON Circontrol AC töltőt a városban 4 helyszínen telepített: Horvát István utca 21. szám, az épület mögött, Mátyás király körút 16. szám, az épület mögött, József Attila utca 7. szám, Rác utca 5531/56 hrsz. DBT villámtöltőt 1 helyszínen, az Alba Regia Sportcsarnok parkolójában. – Elkötelezettek vagyunk abban, hogy Székesfehérvár élhető és a fenntarthatóság jegyében fejlődő város legyen – fogalmazott Cser-Palkovics András polgármester a töltőállomások átadásán.

Újabb töltőállomások állnak rendelkezésre
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A polgármester kiemelte, szép teljesítmény, hogy a város közel húsz töltőjével elsők között szerepel a megyei jogú városok rangsorában, az e-töltők lefedettségi listáján. – Székesfehérvár élen járó, bátor partnerünk, olyan város, amely elkötelezetten él a technológiai fejlődés kínálta előnyökkel – fogalmazott Jamniczky Zsolt is, az E.ON Hungária Zrt. igazgatósági tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában