mikuláshintó és habos kakaó

2018.12.08. 08:28

Mikulás-hét zajlott Iváncsán

December első hete Iváncsán a Mikulás jegyében telik. A település apraja többször is találkozhat a télapóval, az immár hagyományosnak mondható ünnepségek keretében.

Sági Zoltán

Forrás: Sáfár Gabriella

A sort az elmúlt héten az Iváncsai Sportegyesület nyitotta, ahol az ott sportoló gyermekek vidám estét töltöttek el. Vasárnap délelőtt a mikuláshintó járta körbe a falut, délután került sor a Nagycsaládosok Iváncsai Egyesületének évzáróval egybekötött rendezvényére, ahol zsúfolásig megtelt a Faluház nagyterme.

Az Iváncsai Nagycsaládosok Egyesületének ünnepségén
Forrás: Sáfár Gabriella

Az egyesület vezetői kedves műsorral köszöntötték a kicsiket, majd a Télapó is kiosztotta ajándékait. Az est végén a szokásos kalács és habos kakaó sem maradhatott el. December 6-án délelőtt az óvodásoknak, délután pedig az iskolásoknak érkezett meg a Mikulás.

Forrás: Sáfár Gabriella

December 7-én a legkisebbek, a három év alattiak plüssjátékot és mikuláscsomagot kaptak, majd a helyi általános iskola 3. osztálya kedveskedett számukra műsorral.

Forrás: Sáfár Gabriella

December 9-én, szombaton a Gyermekeinkért alapítvány adventi rendezvénye várja a kicsiket 15.00 órakor, ahol a Babos Bábos Társulat és Juhász Katalin színművésznő ad műsort, ahová a rendezők szeretettel várnak minden családot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában