Emlékverseny

2018.09.27. 07:40

Elindult a Siklósi-staféta

Szerda reggel Mészáros Attila alpolgármester vitte a helyszínre azt a stafétabotot, amely kifejezetten a Siklósi Gyula-emlékverseny népszerűsítésére készült. Az akció a város 21 középiskoláját érinti.

Borsányi Bea

A diákönkormányzat tagjai büszkén viszik a verseny hírét

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A város első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal hirdette meg a Siklósi Gyula Városismereti Versenyt középiskolások számára. A felhíváshoz mind a 21 fehérvári intézmény csatlakozott. A vetélkedőt sajátos módon, iskoláról iskolára járva és a stafétabotot továbbadva maguk a diákok népszerűsítik.

A diákönkormányzat tagjai büszkén viszik a verseny hírét
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A kétnapos, úgynevezett Siklósi-staféta nyitóállomása az Árpád Szakképző Iskola és Kollégium volt, ahol kora reggel az intézmény diákönkormányzatának négy tagja vette át a stafétát Mészáros Attila alpolgármestertől, hogy a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskolába vigye azt tovább. A staféta utolsó állomása a Tóparti Gimnázium lesz holnap kora délután. A diákokat a távolságra való tekintettel a Városfejlesztési Kft. elektromos autójával szállították tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában