A közlekedést és a parkolást is érinti

2018.04.18. 16:17

Újra lezárják a Ligetsor Bregyó-köz felőli csomópontját

Újabb üteméhez érkezett a Ligetsor felújítása, így csütörtöktől az út Bregyó-köz felőli csomópontját valamennyi irányban lezárják. A Hoteltől kezdődő szakaszon csak a gyalogos forgalom haladhat, a parkolókat sem lehet majd megközelíteni. A lakóknak az autóbusz decentrum helyén biztosítanak parkolási lehetőséget.

FEOL

A Ligetsor felújítási munkálataihoz kapcsolódóan, a Ligetsor – Bregyó köz – Szeder köz—Szedres dűlő-garázssor csomópontban épülő körforgalom miatt április 19-étől, csütörtöktől előreláthatólag május 15-ig a csomópont valamennyi ága lezárásra kerül. Az iskola előtti parkoló a Bregyó köz, a Szedres dűlői garázssor a Kereszttöltés út, a Szeder köz a Szeder utca, a Ligetsor pedig a Mészöly Géza utca felől lesz megközelíthető ebben az időszakban.

Szintén csütörtöktől lezárják a Ligetsor Hotelépület és Bregyó köz közötti szakaszát, itt az aszfalt pályaszerkezetét építik, előreláthatólag április 28-ig. A kivitelezési munkálatok miatt a Szedreskerti lakónegyed előtti parkoló sem lesz elérhető. Erről az ott élőket a kivitelező cég írásban, a lépcsőházakban kihelyezett tájékoztatóban értesíti. Ezalatt a lakók autóikkal az autóbusz decentrum helyén parkolhatnak.

A gyalogosforgalom számára az iskola környezetében és a tóparti sétánnyal szemben ideiglenes átjárási lehetőséget biztosítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában