Szépül a város

2018.03.26. 15:03

Közműkiépítés és sávos helyreállítás zajlik a Zrínyi utcában

Már napok óta folynak a munkálatok a Zrínyi utcában, az építkezés várhatóan június végéig tart majd.

Szanyi-Nagy Judit

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A székesfehérvári Zrínyi utcában csapadékcsatorna-építés zajlik, a szakemberek új főgyűjtőt építenek ki – tudtuk meg Laczi Pétertől, az önkormányzat Városüzemeltetési és Közműellátási Irodájának vezetőjétől.

– A beruházás az épülő lakóparkhoz kapcsolódik, de a kiépítés olyan minőséget garantál majd, amely kiszolgálja az esetleges későbbi fejlesztéseket is – tette hozzá az irodavezető.

Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Hogy elférjen a nagy méretű cső, közműkiváltás lesz a helyszínen, a munkálatok befejeztével pedig sávos helyreállítást végeznek majd a szakemberek, amely azt jelenti, idén nem követi teljes útépítés a munkálatokat.

Fotós: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Jelenleg az Interspar behajtója és a Bem utcai kereszteződés közötti szakaszt zárták le, így a szóban forgó rész kétirányú zsákutcaként működik. A szakemberek szakaszosan haladnak a Budai út felől az Erzsébet út felé. A munkálatok várhatóan június 30-áig tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában