in memoriam

2018.02.02. 15:11

Elhunyt dr. Keserü Tamás szülész-nőgyógyász

Csütörtök hajnalban elhunyt Dr. Keserü Tamás szülész-nőgyógyász, a kórházi osztály egykori vezetője.

ÖKK

1976-ban került Székesfehérvárra, azt megelőzően a szegedi klinikán dolgozott, és egészen 1992-ig, nyugdíjazásáig igazgatta a szülészeti-nőgyógyászati osztályt. Az itt töltött idejében vezették be a várandós kismamák ultrahangos vizsgálatát, és országos hírűvé tette az osztályt. 1987-ben közreműködésével szervezték meg az I. Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Kongresszust Székesfehérváron, mely országos társasággá nőtte ki magát.

1992 után a Család- és Nővédelmi Központban dolgozott, 2011-ben Pro Civitate Emlékéremmel honorálták kiemelkedő gyógyító tevékenységét Székesfehérvár városa.

Dr. Keserü Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos

Betegeivel udvarias és kedves volt, türelmesen beszélgetett velük betegségről, életmódról. Nagyon széles műveltségű, olvasott ember volt, jártas a művészetekben, a kultúrában, gondolkodásával klasszikus polgári értékrendet képviselt. A család, a barátok, az általa ellátott nők és Székesfehérvár város közössége búcsúzik fájó szívvel Dr. Keserü Tamástól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában